Algemene voorwaarden

Afname:
Paduro hanteert geen minimale afname bij een online bestelling.
Alle producten blijven eigendom van Paduro tot het moment dat alle betalingen zijn voldaan. Levering van producten zolang de voorraad strekt.

Bestellen:
Wanneer u een of meerdere van onze producten wilt bestellen, dan kunt u dat doen door op het betreffende product te klikken en vervolgens op de button "winkelwagen". Bij het aanmaken van uw account moet uw persoonlijke gegevens invoeren. Deze gegevens worden gebruikt bij de verzending en betaling van de producten.
Na bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail, het totaal aantal producten en het bedrag inclusief eventuele verzendkosten. De betaling dient 5 werkdagen na de bestelling op onze rekening bijgeschreven te zijn, is dit niet het geval dan vervalt de bestelling.
Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling binnen drie werkdagen naar u toe worden gezonden, tenzij anders is overeengekomen. Wij streven ernaar om op de dag van de bestelling deze nog te verzenden uiteraard nadat de betaling bij ons op de rekening is bijgeschreven.
Paduro kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging in uw bestelling of de gevolgen hiervan. Wij controleren alle artikelen voordat wij deze opsturen op beschadiging en op gebreken.

Verzending: 
Voor brievenbusverzending met track en trace per post rekenen wij de standaardtarieven van € 3,95 voor binnen Nederland . Verzendkosten naar het buitenland zijn aan ons op te vragen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van de verzonden paketten. Voor €6,95 wordt het verzonden als basispakket en kan het gevolgd worden via track en tracé.

Betaling:
Vooraf zelf over te maken.
U maakt het totaal bedrag inclusief verzendkosten over op het rekeningnummer van A van Loo t.a.v Paduro, NL23INGB0000330473
Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling binnen drie werkdagen naar het opgegeven adres.
Wij streven ernaar om op de dag van de bestelling deze nog te verzenden uiteraard nadat de betaling bij ons op de rekening is bijgeschreven.
Wanneer de factuur niet binnen 5 dagen is voldaan, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Prijzen:
Alle bedragen zijn vermeld op de internetsite van Paduro .
Alle verzendkosten zijn voor rekening van de koper, en zullen bij bestelling ook aan u doorberekend worden. Betalingen op rekening is  niet mogelijk.

Persoonsgegevens:
Paduro zal de door u verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling.
Indien u Paduro toestemming heeft gegeven zal uw e-mailadres ook gebruikt worden om u op de hoogte te houden van nieuwe producten of bij aanbiedingen van Paduro.
Uw gegevens worden NIET aan derden ter beschikking gesteld.

Vanaf 25 mei gaat de nieuwe privacywet in.

Dat houd in dat persoonsgegevens nog beter beschermd moeten worden.

Wij gebruiken met toestemming van U , uw gegevens alleen voor het versturen van de bestelling en facturatie.